De nieuwe Fiat Ducato (2015)

De Fiat Ducato is met grote voorsprong het nummer 1 basisvoertuig voor kampeerauto's. Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Fiat Ducato 2015.

Lees meer...

Camper race

Racen met camper. Misschien toch niet zo'n goed idee?

Lees meer...

Duitsland exporteert wrakken naar Nederland


In het Duitse camperblad ProMobil (aprilnummer 2011) staat een interessant artikel over de ontwikkelingen op de markt van gebruikte kampeerauto's.

Lees meer...

Nieuwe campers 2e kwartaal 2009: -33 %

Het aantal registraties van nieuwe campers is in Nederland in het tweede kwartaal van 2009 ten opzichte van 2008 met 33 % gedaald. Dat telt zwaar omdat in deze periode de helft van het totale jaarcijfer wordt gerealiseerd.

Lees meer...

Nieuwe motoren voor Fiat Ducato

FiatDucato2012-motor-65In het voorjaar van 2011 heeft Fiat vier nieuwe motoren voor de Ducato gepresenteerd. Deze voldoen aan de Euro 5-norm. Nieuwe campers (vanaf model 2012) zullen met deze motoren worden geleverd.

Lees meer...

Camperverkoop 34 procent gestegen

Ondanks alle negatieve berichten over de economische ontwikkeling, zijn er in januari van dit jaar 34 procent meer kampeerauto’s verkocht.

Lees meer...

Spectaculaire verkoop campers

Ronduit spectaculair zijn de verkoopcijfers van kampeerauto's. Tot en met augustus vorig jaar werden 1.321 campers geregistreerd, dit jaar al 1.638: een stijging van 24 procent.

Lees meer...

Nederlander gaat steeds vaker met camper op pad

De verkoop van campers in Nederland neemt een ware vlucht. Niet eerder werden zo veel campers verkocht als in de eerste zes maanden van dit jaar, 1349 stuks.

Lees meer...

Camperverkoop stijgt met 31 %

Uit cijfers van BOVAG blijkt dat de verkoop van nieuwe kampeerauto's in de eerste vijf maanden van 2008 met bijna eenderde is gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De caravanverkoop liep tot en met mei met ongeveer 10% terug.

Lees meer...

1 euro per kilo voor tweedehands camper

In Duitsland bood een handelaar onlangs een prijs van 1 euro per kilo voor een jonge tweedehands camper van pas zeven jaar oud. De reden? Nieuwe regels voor fijnstof maken dat deze campers o.a. in een aantal Duitse binnensteden tot de categorie 'ongewenste gasten' zijn gaan behoren.

Lees meer...

Meer artikelen...

Kelgin op Twitter